Nieuws

Deze ridder zegt nee.

Deze ridder zegt nee.

10 april 2022 - Op woensdag 11 mei kunt u op onze school de peutervoorstelling "Deze ridder zegt nee" gaan bekijken. Deze voorstelling is speciaal voor kinderen vanaf 3 jaar en wordt gespeeld in de centrale hal (De Kuil) van Het Lint. De eerste voorstelling begint om 9.30u en om 11.00u is er een tweede ronde. 

Via deze link kunt u de flyer bekijken. 

Kaartenactie in De Schakel

Kaartenactie in De Schakel

31 maart 2022 - Onze kaartenactie "Door kinderen, voor kinderen" heeft de krant gehaald. Via onderstaande link kunt u het artikel lezen. 

Artikel in De Schakel

(f)Lessenpost Oekraine (maart 2022)

(f)Lessenpost Oekraine (maart 2022)

29 maart 2022 - Al school hebben wij aandacht besteed aan de situatie in Oekraine en deze week afgesloten met een kaartenactie "Door kinderen, voor kinderen" Via onderstaande link kunt u de speciale editie van Flessenpost lezen waarin verteld wordt over de actie en de activiteiten in de verschillende bouwen. 

(f) Lessenpost!

Wat is leven?

Wat is leven?

29 maart 2022 - De afgelopen weken hebben we met de hele school gewerkt aan het nieuwe GO! thema "Wat is leven". In iedere bouw is hier aan dacht aan besteed op een manier die bij de leefwereld van de kinderen past. In bovenbouw is er les gegeven over de evolutie en hebben de leerlingen hun eigen organisme (Caminalcule) bedacht en deze steeds aangepast aan een nieuw klimaat. Hiernaast een gaaf voorbeeld!
Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen!

23 december 2021 - Wij wensen u hele fijne feestdagen, een top vakantie en tot volgend jaar!