START
Schoolkamp bovenbouw
18 t/m 22 juni 2018
Het schoolkamp voor de bovenbouw vindt plaats in de week van 18 juni. We verblijven in een prachtig kamphuis te Noord- Brabant.

Op maandag vertrekken we met de gehele bovenbouw. Op woensdag aan het einde van de dag zal groep 6/7 terugreizen naar Den Hoorn. Zij zijn de donderdag en vrijdag vrij. De leerlingen van groep 8 zullen tot vrijdag op het kampterrein vermaakt worden. Zij komen op vrijdag rond het middaguur weer terug in Den Hoorn

Nieuwsbrief organisatie schooljaar 2017-2018
Wisselmoment
Zoals al jaren traditie is, wordt er op de dag na de nieuwsbrief een moment georganiseerd waarin de kinderen les krijgen in de basisgroep van het komende schooljaar.

Op deze manier kunnen kinderen die overstappen naar een nieuwe bouw alvast kennismaken met de nieuwe omgeving.

Zomerfeest